Waar is het werk van Dian Hornstra te zien?

OPEN ATELIER & TUIN SPRING-LEVEND met GLAS in 2019
Zondag 26 mei
Maandag 10 juni (2de Pinksterdag)
Zondag 23 juni
Zondag 21 juli

Openingstijden van 11.00 tot 16.30 uur.

Ben je op zoek naar een glasobject voor in huis of tuin?
Een vrijblijvend bezoek kan op afspraak.
Andere dagen en groepen op afspraak.
Adres: Molenweg 12 in Wessem.

Vrije entree. Honden geen toegang.

Het ATELIER is het hele jaar door te bezoeken op afspraak.
Neem dan even contact met mij op.

 PUBLICATIES IN DE MEDIA.

Op zaterdag 13 juli 2019 heeft L1 een bezoek gebracht aan de tuin Spring-levend met glas, in het programma Buitengewoon. Beluister en lees het interview met Dian in geuren en kleuren hier .

We zijn trotse gast in de regionale krant "Via Limburg. Editie Maasgouw" op 12 juni 2019. Zie hieronder het sprankelende artikel over de open tuin Spring-levend met glas:

GLASOBJECT SPECIAAL ONTWORPEN VOOR GEMEENTE MAASGOUW.
Het gemeentehuis van Maasgouw is afgelopen jaren flink gerenoveerd. Op 27 oktober jl. is het opgeknapte pand feestelijk heropend.
Tijdens de heropening is ook het glasobject ‘de Druppel’ onthuld. Deze grote Druppel heb ik exclusief in opdracht van de gemeente Maasgouw ontworpen.
'De Druppel’ is voor de gemeente Maasgouw speciaal. Deze wordt incidenteel uitgereikt aan een inwoner van Maasgouw die veel voor de gemeenschap heeft betekend.
In het logo van gemeente Maasgouw vertegenwoordigt het blauwe gedeelte het water, het verbindende element in deze gemeente. De geelgouden kleur staat voor de zon die over het water en het landschap schijnt. In de Druppel symboliseert de warme geelgouden kant de inwoners uit de dorpskernen en de koele blauwe kleur is de zakelijke, bestuurlijke kant. Er is gebruik gemaakt van fijn glas in het midden wat staat voor het open transparante karakter dat de twee verbindt.
Het omringende staal biedt extra bescherming aan de geelgouden kant. Op deze manier heb ik de belangrijke kernwoorden verbinding, evenwicht en transparantie tussen burger en gemeenteraad verwerkt in ‘de Druppel’.


Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwtjes